download (11)

TAX TIME

 
1) What r u doing ?
 
Ans. : Business
 
Tax : PAY PROFESSIONAL TAX!
 
✏ 2) What r u doing in Business?
 
Ans. : Selling the Goods.
 
Tax : PAY SALES TAX!
 
✏3) From where r u getting Goods?
 
Ans. : From other Area / State / Abroad.
 
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI AND NOW LBT & LPT!
 
✏ 4) What r u getting in Selling Goods?
 
Ans. : Profit
 
Tax : PAY INCOME TAX!
 
✏ How do you distribute profit ?
 
Ans. : By way of dividend
 
Tax : Pay DIVIDEND DISTRIBUTION TAX!
 
✏ 5) Where r u Manufacturing the Goods?
 
Ans. : Factory
 
Tax : PAY EXCISE DUTY!
 
✏ 6) Do u have Office / Warehouse / Factory?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!
 
✏7) Do you have Staff?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY STAFFS PROFESSIONAL TAX!
 
✏ 8) Doing Business in Millions?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY TURNOVER TAX!
 
Ans. : No
 
Tax : Then pay MINIMUM ALTERNATE TAX (MAT)
 
✏ 9) R u taking out over 25,000 Cash from Bank?
 
Ans. : Yes, for Salary
 
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!
 
✏ 10) Where r u lodging your client?
 
Ans. : Hotel
 
Tax : PAY LUXURY TAX!
 
✏11) R u going Out of Station for Business?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!
 
✏12) Hav u taken or given any Service/s?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY SERVICE TAX!
 
✏ 13) How come u got such a Big Amount?
 
Ans. : Gift on Birthday
 
Tax : PAY GIFT TAX!
 
✏ 14) Do u have any Wealth?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY WEALTH TAX!
 
✏ 15) To reduce tension, for entertainment, where are you going?
 
Ans. : Cinema or Resort
 
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!
 
✏ 16) Hav u purchased House?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE!
 
✏17) How do u Travel ?
 
Ans: Bus
 
Tax : PAY SURCHARGE!
 
✏18) Any Additional Tax?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY EDUCATION CESS, SECONDARY & HIGHER EDUCATION CESS & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT. TAXES !!!
 
✏ 19) Delayed any time Paying Any Tax?
 
Ans. : Yes
 
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!
 
✏20) Do you want growth of India.?
 
Ans. : Of course, Yes
 
Tax : Then pay , WATER TAX, ROAD TAX, SWATCH BHARATH Cess, ETC. ETC.
 
♨ INDIAN : Can I die now?
 
Ans. : Wait we are about to launch the FUNERAL TAX!images (73)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>